Vi hittar till dig!

Jobba hos oss​​​​​​​

Telefonist Norrhälsinge Beställningscentral AB

För tillfället söker vi trafikledare/telefonist till beställningscentralen.
Tjänsten innebär att arbeta i en operativ ledningsmiljö där du som telefonist sitter som spindeln i nätet och dirigerar taxitrafiken.
​​​​​​​För att trivas i rollen behöver du ha lätt för att kommunicera med människor, ha god simultankapacitet och vara stresstålig.

Vi önskar personal som under nämnda förhållanden vill ge sitt yttersta för att serva våra kunder med förstklassig trafikledning och trevligt bemötande. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom i Gävleborg och Västernorrland vilket initialt underlättar ditt arbete. Du är van att arbeta med dator och telefon som redskap. Du är medveten om att arbetet innebär obekväma arbetstider. Norrhälsinge Beställningscentral erbjuder sina tjänster, dygnet runt under årets alla dagar.

Innan du kan arbeta självständigt i beställningscentralen behöver du en utbildning vilken du får av oss. Utbildningen består av 4-8 veckors praktik där du går vid sidan av seniora trafikledare på vårt kontor i Hudiksvall.

Tror du att du skulle passa som en av oss och ha ett omväxlande, roligt och spännande arbete? Då hoppas vi att du hör av dig!
Välkommen att skicka din ansökan till: jobbahososs@x-taxi.se